Forum Szczecińska Brać Fantastyczna Strona Główna
Nawigacja
Strona główna
Forum
Galeria
Wieści
Ankiety
Artykuły
Download
Kartograf
Patronaty
Regulamin

S B F
O Nas
Skład
Regulamin
Kontakt
Współpraca
Gadżety
Nasze Inicjatywy
Szczecińskie Dni Fantastyki
Liga Neuroshimy Hex
Grampliny

Panel użytkownika
Wyślij wieść

Logowanie
Użytkownik:

Hasło:

Autologowanie 

Szukaj

Zaawansowane szukanie

Strona główna » Forum » Szczecińska Brać Fantastyczna "Universum" » Strona główna » Wieści
Japan Fest w Szczecinie
Moderatorzy: Moderatorzy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1 [2 Postów] Zobacz poprzedni tematOznacz ten temat jako nieprzeczytanyZobacz następny temat
Autor Wiadomość
Halfling
Wielki Przedwieczny
|Wielki Przedwieczny|Wielka Przedwieczna

Japan Fest w Szczecinie
17-18 października 2008

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 21:56

17-18 października 2008 w Szczecinie w klubie "13 Muz" przy pl. Żołnierza Polskiego 2 odbędzie się Japan Fest - impreza promująca bogatą kulturę japońską.

Japan Fest to cykl imprez kulturalnych związanych z Japonią. Jego celem jest popularyzacja bogatej kultury i sztuki Kraju Kwitnącej Wiśni. Aby dogłębnie przedstawić różne aspekty kultury japońskiej, każde z corocznych spotkań będzie poświęcone innemu zagadnieniu.

Pierwsza edycja Japan Fest nosi podtytuł Efekt Samurai, gdyż chcielibyśmy ją poświęcić rozważaniom na temat wpływu etosu samuraja i moralnego kodeksu bushido na kształt współczesnej kultury masowej Japonii.

Na wszystkie imprezy wstęp wolny.

Zapraszam do zapoznania się z programem na stronie:

http://www.japanfest.pl/

Wielki Przedwieczny
|Wielki Przedwieczny|Wielka Przedwieczna

PostWysłany: Czw Paź 16, 2008 19:13

Planowałem sobie wpaść na cokolwiek z tego.
Być może kino japońskie w piątek o 20, a w sobotę sushi, pokazy walk i prelka o bushido w godzinach 16-20.
Ogólnie muszę to jeszcze skonfrontować z paroma innymi planami.

[edit]
Po konfrontacji okazało się, że na nic z tego nie mogę pójść :evil: GODDAMN!
Najwyżej na sushi, czyli to co mnie najmniej z wybranych interesowało (chciałem się zwyczajnie na darmowe próbki załapać xD).
Ale będę chyba w piątek przed 19, tak dla towarzystwa :]

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1 [2 Postów] Zobacz poprzedni tematOznacz ten temat jako nieprzeczytanyZobacz następny temat
 Strona główna » Forum » Szczecińska Brać Fantastyczna "Universum" » Strona główna » Wieści
Skocz do: